marți, 26 februarie 2013

Ajutor pentru petitie!


Salut fetele :*

Astazi am mai multe subiecte de discutat cu voi asa ca incepem :

       Va rog mult de tot sa semnati aceasta petitie, pe care o gasiti aici.Este vorba de o asociatie pentru  unde sunt si eu voluntar, in Timisoara. Aici este un "adapost" unde cainii sunt chinuiti, dar se vede foarte clar in poze ce se intampla acolo si asta nu e nimic, nu au putut fi surprinse toate momentele. Banii destinati adapostului nu ajung unde trebuie de aceea se face o petitie care va ajunge la primarul Timisoarei. Sa nu mai lungesc vorba, pentru ca intelegeti voi despre ce se vorbeste aici va rog mult sa semnati aceasta petitie( se gaseste un buton portocaliu in josul paginii).

       In al doilea rand vreau sa va vorbesc despre blogul unei fete foarte dragute( va spun din propria experienta) care este pasionata de disignul de bloguri si din acest motiv a organizat si un concurs unde puteti castiga o "noua fata" pentru blogul vostru. O gasiti aici, inscrierile se fac pana pe data de 28 februarie!

      Un al treilea aspect este despre sectiunea week in photos, stiu ca am anuntat ca adun poze dar din pacate am doar 3 poze din toata saptamana trecuta, dar ma pun pe treaba saptamana asta :). Maine pregatesc un ghiveci de legume.

     Va multumesc pentru semnarea petitiei ( cine a dorit sa se alature) si astept comentariile vostre! Va pup

3 comentarii: