vineri, 15 februarie 2013

Cumparaturi

De cateva zile tot imi spun ca voi posta si mereu intervine altceva si se face noapte si spun ca o las pe maine, dar astazi am spus stop :)) asa ca postarea asta nu mai  o aman.
Am trecut pe la DM pentru un demachiant si dischete si m-am ales cu inca cateva produse, dar nu imi pare rau :)).

 
Dupa cum vedeti in poza sunt doua produse pe care nu le gasim in DM dar voi vorbi la sfarsit despre ele.Mi-am luat niste dischete de la Bella, sper sa fiu bune de ceva daca nu sigur va anunt sa nu aruncati banii aiurea.


Al doilea produs este o pasta de dinti pe care mama mea o foloseste foarte des, este mai lichida decat cele obisnuite (de exemplu Colgate) si este un albastru deschis.Colgate testeaza pe animale deci nu cumpar.Daca in viitor vedeti produse testate pe animale va rog sa imi atrageti atentia, eu incerc sa nu le folosesc dar mai imi scapa din cand in cand, ori uit pe moment sau nu stiu despre firma respectiva.




Trecand mai departe, mi-am luat o masca de par, este prima data cand incerc produsele acestei firme si sper sa nu fiu din nou dezamagita, cum patesc la mai toate produsele de par.Daca face ceea ce promite, adica revitalizeaza parul promit ca dau de stire :).


Mi-am luat si un deodorant cu biluta, pe principiul cel mai mic ambalaj bun de bagat in geanta :)).Nu ma astept la miracole dar pentru reimprospatare pe timpul zilei eu spun ca e ok.


Vesnicul demachiant bifazic de la Balea, nu cred ca mai are nevoie de prezentare.


O crema depilatoare in.... mai multe minute dar o cumpar pentru ca reduce considerabil timpul de actionare si nu mai are acel miros ninsuportabil.


 Un ulei de avocado bun la orice.Il voi folosi pentru par, masti cu toate uleiurile posibile, poate mai se trezeste si parul meu la viata :)


Si am ajuns la cele doua produse care cu fac parte din categoria DM.Am primit un cupon cu reduceri la Takko( nu era cupon, erau mai mult niste abtibilduri :)) )  si am profitat de ocazie cumparandu-mi un tricou, o bluza si acesti cercei in culori aprinse, mie imi plac foarte mult mai ramane doar sa vad cu cei ii voi asorta pe cei verzi avand in vedere ca nu am haine de aceasta culoare pentru ca nu imi place.


Acesta este ceasul pe care l-am primit de la prietenul meu de Sfantul Valentin,  eu l-am ales si el l-a platit.A fost o chestie spontana avdn in vedere ca noi am stabilit ca vom sarbatori de Dragobete.In aceste conditii am ramas in urma cu cadoul si culmea si el isi doreste un ceas, sper sa gasesc ceva pe gustul lui pana atunci.


Astept comentariile voastre despre produse si despre orice altceva vreti voi. Ne auzim curand cu o reteta de pizzzzzza.

10 comentarii:

  1. sa le folosesti/porti cu placere.


    cercelusii verzi poti sa-i porti la un tricou galben pal :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de sugestie :* acum incerc sa imi schimb stilul vestimentar in unul mai colorat, am inceput cu cerceii pentru ca este mai usor :))

      Ștergere
  2. E super postarea ! Iti sugerez insa pe viitor sa pui si preturile produselor, eu mereu caut pretul unui produs prezentat :D.
    Ce frumos este ceasul! :x te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu toate ca vad des pretul produselor pe bloguri eu nu m-am gandit la asta.iti multumesc pentru sfat si daca mai vezi greseli de incepator sa imi spui te rog :)

      Ștergere
  3. In prima poza mi s-au parut ca ai tai cercei formeaza de fapt o trusa de farduri. Si nu intelegeam care Takko are cosmetice... :)
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. de la un magzin micut cu cadouri :). am inteles ca este pe zumzi ceva oferta cu ceasuri si arat exact la fel , daca te interseaza sa cumperi sa stii ca al meu are inchizatoarea destul de mare si sta aiurea, sper sa se lase cu timpul...in rest doar complimente primeste :)

      Ștergere
  5. Ff dragut ceasul :* sa-l porti sanatoasa .

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere! Uleiul de avocado este excelent, inclusiv pentru par. Eu il aplic mai mult pe varfuri si este foarte hidratant. Nu am folosit masca Byphasse, chiar sunt curioasa daca este buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. masca are un miros groaznic din punctul meu de vedere este cu ginseng si am folosit-o de doua ori dar m-a omoara mirosul,plus ca nu face mare lucru din cate mi-am dat seama.mai multe detalii nu pot sa iti dau pentru ca nu o mai folosesc :)

      Ștergere