joi, 21 februarie 2013

Tag:7 lucruri


Hello :* Asteptand sa mi se fiarba morcovii pentru ca imi fac o supa cu fidea(raceala imi da tarcoale :)) ) m-am gandit sa fac un tag, pentru ca poze de postari nu am deocamdata.Tag-ul l-am preluat de aici avand in vedere ca poate sa il faca oricine eu m-am bagat in seama :))

7 lucruri ciudate:

-cand gatesc imi pun mereu un batic in cap sa ma feresc cat pot de miros
- nu pot sa adorm cu picioarele intinse, mereu am genunchii la piept sau cel putin indoiti
-imi este frica, groaza sau cum vreti sa ii spuneti de ace.nu pot sa imi fac analizele din cauza aceasta, am suportat plomba direct pe nerv fara anestezie s.a.m.d 
- sunt foarte zapacita si uit dela mana pana la gura; de exemplu trebuie s aintind hainele insa imi suna telefonul in acelasi timp, dupa ce inchid uit bineinteles ca eu aveam de intins haine si ma pun la laptop :))
-atunci cand afara ploua ma stropesc pe piciorul stang aproape pana la genunchi, iar pe dreptul la fel ca si ceilalti oameni, adica pana la glezna :)
-sunt foarte sensibila si din acesta cauza cam in fiecare zi am parte de o mica dezamagire
-nu pot sa vorbesc in fata unui grup de oamneni care ma asculta atenti si daca chiar trebuie sa vorbesc nu se intelege mare lucru din ce spun :P

7 lucruri pe care nu le suport: 

-animalele care sufera, mi se rupe sufletul efectiv cand vad asa ceva
-oamenii ipocrizi, cei cu doua fete
-sa ma tina cineva astfel incat sa nu ma pot misca
- scortisoara-mi se face rau de la miros, de gust sa nu mai vorbesc; mancarea de la mc donald's sau KFC(cartofii in special), imi place dar fac indigestie sua criza de fiere a doua zi garantat :))
-sa stea cineva in spatele meu cat timp gatesc, sau sa se miste prin bucatarie.ma incurca :)
- sa vad fire de par in mancare, chestii dubioasa.de exemplu nu pot sa manac decat in vreo 2-3 locuri in oras unde stiu ca este foarte curat, alfel imi este rau
-nesimtirea. daca toata lumea ar avea bun simt si cei 7 ani de acasa cred ca am trai intr-o lume mai frumoasa

7 lucruri fara de care nu as putea trai:

-animale,in special cainii care sunt viata mea
-cei dragi, sunt putine persoane dar care merita  iubirea mea
-sapun, pasta, deodorant chestii care tin de igiena
-fara sa gatesc :)
-telefon, nu e o fita dar ma simt stinghera cand stiu ca nu am posibilitatea sa anunt pe cineva in caz de accident/urgenta etc 
-muzica: merg la sigur cand vreau sa imi schimb starea de spirit
-iubire :) 

Pregatesc o  reteta pentru voi, bineinteles :))
Va pup si astept comentariile voastre.Seara frumoasa sa aveti ! :*

Imi cer scuze pentru scrisul in toate dimnesiunile posibile dar nu reusesc sa il modific, sper sa nu va deranjeze foarte tare.

  


6 comentarii:

  1. Buna!Am vazut ca mi-ai adresat o intrebare pe blog.
    La Aspect vei avea Adaugati un obiect gadget.Dai click si cand dai un scroll mai jos ai Lista de Bloguri. Nu stiu exact daca la fel ai dat si tu sau ai selectat lista de link-uri.
    In functie de cum vrei sa iti apara te joci cu optiunile de pe acolo: pictograma, imagine in miniatura etc. Pana arata cum vrei.
    Cum adaugi link-uri, dai mai in jos in fereastra respectiva si va aparea probabil "Niciun element încă" apesi pe Adăugare blog la lista dvs. si vei selecta blogurile dorite din cele pe care le urmaresti sau poti pune link-uri noi.


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Ma regasesc printre lucrurile scrise de tine- si eu uit de la mana pana la gura, am cate-o dezamagire mereu,deoarece sunt sensibila, si multe altele asemenea! Te adaug in lista de bloguri, poti sa ma adaugi si tu daca doresti! Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ma bucur sa gasesc oameni care ma inteleg :) iti multumesc ca ai trecut pe la mine :* multumesc ca m-ai adaugat in lista ta si bineinteles ca si eu in a mea. te mai astept pe la mine,poate mai descoperim lucruri comune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este :) eu as vrea ca toti oamenii sa iubeasca animalele si florile si...viata in general dar din pacate sunt multi oameni rai dar ma consolez cu gandul ca mai exista persoane care au grija de animale si le iubesc, respectele mele :)

      Ștergere
  4. Si mie imi plac cateii, mai mult un pic decat pisicutzele.Nu stiu de ce, am avut mereu cate un catel care sa-mi intre in suflet mai mult decat un om ;-x, Se pare ca multi nu-nteleg cum poti iubi asa de mult animalele, si sincer, nici nu le mai cer sa inteleaga... eu doar le iubesc!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma regasesc in 90% dintre lucrurile amintite de tine. Si mie imi este groaza de firele de par din mancare! In privinta lucrurilor fara de care nu as putea trai, ma regasesc in totalitate in lista facuta de tine. Cat despre lucrurile "ciudate", eu zic ca astea ne fac speciale :).

    RăspundețiȘtergere