vineri, 8 martie 2013

Ca de 8 Martie :)

 La multi ani dragele mele! Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si sa nu uitati sa zambiti si sa fiti fericite, astazi si in fiecare zi a acestui an, din simplul motiv ca meritati :*.
 Eu astazi am avut parte de o zi minunata ,mi-am cumparat niste chestii trestii, am primit o lalea in dar de la C&A pentru ca am cumparat de la ei, lucru care m-a surprins foarte placut iar mai tarziu merg cu iubitul meu la o praji si dupa cu lumea la sarbatorit cum se cuvine :).
  In alta ordine de idei, eu am nevoie de ajutorul vostru: am nevoie de un sampon pentru cresterea parului/impotriva carerii parului si daca se poate foarte  hidratant :)). Am incercat de la Gerovital dar am facut matreata si asta e ceva foarte ciudat la mine. Situatia parului meu este urmatoarea: de vreo 4 ani incerc sa imi cresc parul dar tot timpul dau peste coafeze "pricepute" asa ca saracu' de umeri nu a trecut.Am firul gros, parul foarte bogat (deocamdata), deteriorat la varfuri si normal la radacina. De jumatate de an a inceput sa imi cada parul foarte mult si nu stiu ce sa ma fac :(. As vrea un sampon si pentru hidratare ( imaginati-va o matura si asa arata parul meu, asa are si forma cum a crescut de la ultimul tuns) si acum imi trebuie sa opresc nebunia cu cazutul firelor.
  Doresc sa mentionez ca nu folosesc produse testate pe animale :)
  Voi aveti aceasta problema? Ce este de facut in aceste situatii "delicate" :))?
  Ne auzim curand, va pup:*

12 comentarii:

  1. La multi ani si tie!:)
    Din pacate nu stiu ce sampon sa-ti recomand,pot doar sa zic cu ce am fost eu multumita:sampon de la avon cu ulei de argan,tot de la avon sampont pentru volum,si de la syoss un sampon portocaliu intr-o sticla transparenta(nu mai stiu ce era:P).
    Incerca sa te dai cu ceva ulei pe par dupa spalare,migdale,cocos,masline,poate ajuta la partea cu hidratarea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit de samponul cu argan ca este foarte bun, eu acum folosesc unu tot cu argan din Dm si nu face mare lucru :( volum nu imi trebuie ca mi-a dat mama natura dar vreau parul luuuunnnng :)) te pup

      Ștergere
  2. Căderea părului nu prea mai e o problemă pentru mine. Am avut o perioadă dar a trecut. Am taiat-o cu placa de păr. Nici uscătorul nu-l mai folosesc. În rest vitamine. Am avut multivitamine. Nu neapărat speciale pentru păr. Eu le luam mai mult că nu prea le consumam din alimente.
    Am avut şampoante împotriva căderii părului. Aş fi şi eu curioasă care ar fi hidratante. Tot ce am avut eu usucă părul tare. Acum am un săpun moale lichid vegetal. Îl iei de la plafar. Nu-l folosesc de unul singur.Şi am mătreaţă de atunci. Nu zic că-i de la el. Am să îl folosesc şi singur. Dar chiar şi aşa, usucă părul. Sau mai bine zis, nu îmi place modul în care se simte părul după ce l-am clătit.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. problema asta o am si eu, ma gandeam sa folosesc un sampon pentru crestere si masti puternic hidratante :) mai am 2-3 spalari dintr-un sampon si apoi trebuie sa ma hotarasc. te pup

      Ștergere
  3. am incercat multe si iti spun, nu prea exista leacuri minune. eu m-am inteles foarte bine cu samponul nutritiv de la Yves Rocher, si cel pentru stimularea cresterii parului ( inafara de miros). pentru hidratare uleiul e cam cea mai buna varianta. poti folosi ulei de ricin de 2 ori pe saptamana la radacina, cu 3/4 ore inainte sa te speli pe cap. chiar are efect si pentru cresterea parului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu uleiuri ma tot fac dar oricat de bine ma spal tot imi simt parul imbacsit si mudar, chiar si dupa spalare :*

      Ștergere
  4. Mi-ar placea tare mult sa cunosc si eu un sampon care sa ma ajute cu problema caderii parului. Deocamdata eu folosesc un sampon de la Clear (mentionez ca nu stiu daca testeaza sau nu pe animale) dar e singurul care m-a scapat de o alta problema cu care m-am confruntat cand am schimbat mediul: matreata.
    Pentru mine Gerovitalul e cam apa de ploaie ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, m-am convins si eu de gerovital, vroiam sa incerc serul lorimpotriva caderii dar dupa ce "m-a dat pe spate" saponul am spus pas :))

      Ștergere
    2. Eu am folosit fiolele impotriva caderii parului de la Gerovital si chiar au functionat, imi cadea par cu pumnul la fiecare pieptanare inainte sa le folosesc. S-a observat de la prima utilizare efectul.

      Ștergere
    3. am citit pe un blog ca nusunt deloc recomandate pentru parul lung, e bun pentru barbati dar pentru femei spunea acea fata ca se consuma foarte repede si nu merita banii...

      Ștergere
  5. la multi ani si tie draga mea chiar daca cu intarziere, eu ti-as recomanda sa le incerci pe cele de la Hofigal ,mie m-au fost de ajutor mai ales asta Sampon 5R - Hofigal http://magazin.daciccool.ro/ingrijirea-parului/47-sampon-5r-hofigal.html
    L-am folosit impreuna cu balsamul si chiar a fost ok .Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult de tot :*
      este hidratant samponul? prefer pana la urma sa mai imi cada parul decat sa imi fie uscat si degradat :(

      Ștergere