sâmbătă, 16 martie 2013

Salut fetele :* 


     Astazi nu am un subiect anume, voi vorbi de nebuna dar ma intelegeti voi :)
     In primul rand vreau sa ii multumesc Simonei ( ii gasiti blogul aici ) pentru cadou, este primul meu giveaway castigat si sunt atat de incantata, pacat ca nu am pe cine sa strang in brate :)).Doar astazi am ajuns sa imi vad premiul pentru ca am venit acasa in weekend, asa ca va prezint ce am eu acum langa mine (scuze pentru poze sunt facute la intuneric natural si pe fuga).


  
    Nu am apucat sa incerc nimic deoarece am fost tot plecata toata ziua.
    Sa va povestesc totusi despre mini depresia mea de astazi. Problema mea cu parul este ca tine neaparat sa fie confundat cu o matura ( si ca aspect si ca forma) si eu vreau parul lung de vreo....5 ani, dar din pacate nu trece saracu de umeri ca eu il distrug. Desi mi-am jurat ca nu mai ma tund si mi-am cumparat foarfeca de filat astazi am cazut in pacat. Maicamea s-a tuns la o tipa si totul a fost bine si frumos pana sa ajung eu pe scaunul blestemat. Ii explic cum vreau sa fiu tunsa, ii spun ca vreau parul lung de atatia ani, ii arat cat sa tunda si intr-o fractiune de secunda ma trezesc cu 5 cm taiati din par ( blesteme si injuraturi in capul meu dar care sigur se citeau pe moaca), zic hai sa nu comentez ca poate mai se tunde maicamea la ea si o lasa dupaia cheala. Mi-a tuns total varfurile mele vopsite cu atata atentie si eram asa incantata de ele ca erau mai deschise :( dar sunt mandra de mine pentru ca am reusit sa plang doar 5 minute, sa injur vreo jumatate de ora si sa ma concolez cu gandul: lasa ca creste. Noroc ca m-am spalat pe cap cu iubitul meu sampon Herbel albastru ( am mai gasit 2-3 picaturi acasa, acum nu se mai fabrica) si am parul moale si matasos, macar atat :).
    Daca este cineva din Timisoara si stie un loc minunat unde 1 centrimentru inseamna chiar un centimetru si nu vreo 5 as vrea sa imi spuneti, chiar daca nu voi mai da o vreme prin saloane de "infrumusetare".
    Va pup dragele mele si astept comentarii :*

9 comentarii:

  1. Ce urât! Înnebunesc când aud de frizeriţe din astea de duzină care nu respectă ceea ce le spui. Eu am întâlnit doar vreo două persoane care chiar respectă ce am zis. Mai mult, când m-a tuns una dintre ele mi-a luat mai puţin decât am zis eu iniţial, să fie sigură că e ok şi abia apoi a mai luat puţin din lungime. Depinde la cine nimeresţi!

    Îmi pare rău pentru tine, sincer! Şi eu am aceeaşi problemă: păr până la umeri de ani de zile şi îl vreau luung. Poate ne creşte şi nouă o dată şi o dată (apropo, am aflat o şmecherie: dacă tunzi vârfurile o dată la trei luni, nu se modifică aşa drastic lungimea şi îţi păstrezi şi părul sănătos) Eu momentan încerc să aplic regula :))

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. daca il tund la 3 luni raman fara par in cap pentru ca toate tund mai mult decat imi creste mie in 3 luni :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu,cat eram la Timi,ma tundeam ori la Alana's sau intr-un salon din Dacia,dar nu-i mai stiu numele.
    Felicitari pt giveaway,cred ca esti incantata:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, voi incerca cel mai probabilla toamna pentru ca acum il am pana la urechi si nu mai risc :*

      Ștergere
  4. Vaii, sincer, nu stiu cum ajung unele sa profeseze la cunostiintele pe care lea au. Distrug par, ciopartesc sprancele :-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este :( si e pacat pentru ca dupa ce iti taie atata par sau o forma ciudata la sprancene nu poti sa le pui imediat la loc, trebuie sa stai asa pana cresc si tot acolo te gandesti :)

      Ștergere
  5. Citeam un com de-al tau pe blogul Claudiei, si sa stii ca eu tot de cand stau cu prietenul m-am ingrasat mult :-)). M-a corupt la chipsuri si tot felul de dulciuri, cartofi :-). Si e greu tare sa dai jos :-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. la noi e problema cu placintele si dulciuri, acestea sunt "hobby-urile" mele :))

      Ștergere