sâmbătă, 30 martie 2013

Ce am mai adunat in ultima vreme

Buna fetelor :*
Astazi vreau sa va prezint ce am cumparat in ultima vreme, nu sunt foarte multe lucruri dar aveam nevoie de ele :)

Sampon Elseve, l-am luat pentru ca promite mai putin par rupt la periaj, sa vedem cat poate sa duca, dar dupa o prima spalare sunt multumita de el.


De balsamul acesta sunt foarte incantata, eram in cautarea unui balsam si sampon precum cele de la Herbal (nu se mai fabrica) si am dat peste acest balsam care se apropie mult de ceea ce vreau eu, adica sa ofere hidratare si un par matasos.


Am luat acest demachiant impreuna cu revista Marie Claire, ma bucura ca este pentru fata dar si pentru ochi si desi eu am un demachiant de terminat l-am incercat si pare promitator, are un miros tare interesant :) ( a fost murdar de la bun inceput).



Mi-am cumparat si aceste doua produse de la Avon. Doream mascara Supershock dar era prea scumpa asa ca m-am ales cu acesta, este bun insa nu ofera volumul pe care il caut eu, insa separa genele bine. Am zis sa incerc si eu o crema pentru ochi, insa nu am ales cea mai buna varianta. Are textura de gel-crema si mi se pare putin lipicioasa, insa per total sunt multumita.

Cu acest blush am trisat, deoarece nu l-am cumparat eu ci l-am primit de la o prietena care si-l comandase crezand ca este mai inchis. Este de la Oriflame, Very me si este cel mai inchis dintre cele doua, in catalog culoarea aduce putin inspre culoarea cireselor insa in realitate este roz. Eu il folosesc daca tot a fost moca :)) insa nu il recomand, nu arata natural pe fata.


De pe cosmetic-style ( recomand acest site, a fost prima comanda de la ei dar mi-au raspuns foarte repede si au fost politicosi) mi-am achizitionat si eu prima paleta de la Sleek. Bineinteles ca sunt foarte multumita de ea, farduri pigmentate, care rezista iar culorile imi plac la nebunie. Eu am paleta Oh so special, nu cred ca imi voi lua alta deoarece prefer machiajul natural iar daca vreau ceva diferit gasesc eu ceva culori in alte palete.


Am cazut si eu in "capcana" iHerb si nu imi pare rau :). A fost o comanda cu produse putine, nu stiam excat cum sta treaba si nu avea rost sa risc prea multi bani. Mi-am luat fier si biotina, am inteles ca ajuta parul si unghiile, eu deocamdata nu am vazut rezultate dar nici nu am respectat "tratamentul" deoarece uitam de ele :)).

Avand parul si pielea desidratate si uscate mi-am spus sa incerc si cu uleiul de cocos, imi place foarte mult singura greseala este ca l-am luat pe cel fara miros.


De la Essence mi-am luat aceasta pensula pentru contur, imi place ca este roz si destul de fina. Pensula pentru blending de la Oriflame este aproape imposibil de folosit, mai ales dimineata cand am ochii mai sensibili decat de obicei. Este foarte aspra si zgarie pielea, un mare nu primeste. Ultima pensula am comandat-o de pe iHerb crezand ca este mai mare sa o folosesc pentru pudra dar este micuta si momentan o folosesc pentru blush, Este foarte moale si deasa, s-au dus  2 fire de par la spalat dar eu tot o consider o pensula buna.


Acestea au fost cumparaturile, sper sa va ajute comentariile mele si daca aveti intrebari despre un produs nu ezitati sa lasati comentariu :).

Voi ati folosit produsele prezentate de mine? Cum vi s-au parut? Va pup :*









18 comentarii:

  1. Ce frumoasa e paleta :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am unt de cocos fara miros,dar stii ce fac cu el?:) Il incalzesc si adaug ulei esential de vanilie:) Amestec si il pun in frigider,se intaraeste la loc:) E la fel de bun si miroase frumos. Sau, ma rog, eu miros frumos dupa;)

    RăspundețiȘtergere
  3. super ideea asta, doar ca eu voi inlocui vanilia cu altceva ca nu o prea suport :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. merci mult :* e o investitie buna, mi-am dat si eu seama dupa n farduri si palete colorate de 5-6 lei

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit o lunga perioada balsamul anti-rupere Elseve,care mi-a placut enorm de mult, apoi l-am descoperit pe cel negru pe care-l ador. Chiar isi face treaba!<3
    Am si eu uleiul asta de cocos, pe mine nu ma deranjeaza ca nu miroase, atata timp cat imi face parul matasos si hidratat:P. pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. ar fi foat o alegere mai buna sa imi iau si samponul din aceeasi gama, dar m-a tentat partea cu mai putin par rupt :))... e foarte bun uleiul, mi-a dat cineva ideea s ail combin cu alt ulei, cred ca asa voi face

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, am făcut un review al tratamentului anti vergeturi aici: http://wanna-love06.blogspot.ro/2013/01/review-produse-avon.html sper să-ţi fie de folos. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu drag. Am sa incerc si eu samponul Elseve, sunt curioasa. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Alinaluibrumarel1 aprilie 2013 la 23:33

    la un moment dat eram sigura ca vreau demachiantul cu Marie Claire, dar am renuntat si mi-am luat ditamai sticloiul Byphasse :)).

    RăspundețiȘtergere
  10. eu uitasem de sampoanele Elseve ( si mai mi-am cumparat pentru ca afceau teste pe animale) dar acum am mana libera si voi experimenta. sper sa iti faca bine, de exemplu Dove nu mi se potriveste deloc (imi cade parul de la el) iar alte fete sunt fosrte incatnata de el, depinde de par :*

    RăspundețiȘtergere
  11. :) Sa te bucuri de toate noile achizitii!
    Imi face cu ochiul paleta Sleek dar smit ca pot sta cuminte (totusi)!
    Referitor la iHerb, eu am rezistat multa vreme de la prima comanda dar de-acum...nu mai am liniste pana la cea de-a doua!:))
    De la essence, am o pensula pentru eyeliner - nu sunt multumita de ea...

    Te pup, Mara!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. nici eu nu sunt prea multumita, o folosesc sa imi fac spancenele :)) in lagatura cu iHerb nici nu mai intru pe site ca sigur gasesc ceva sa imi placa si ajung la o suma maricica, ma abtin deocamdata :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Camelia Andrasescu11 aprilie 2013 la 12:57

    Super cumparaturile tale, imi place foarte tare pensula roz! De unde ai luat-o?

    RăspundețiȘtergere
  14. de la Essence, e foarte buna pentru cei 12-13 lei cat costa, moale si draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  15. oooh de cand tot zic ca am sa imi cumpar si eu niste pensulici essence :D

    RăspundețiȘtergere
  16. nu mai sta pe ganduri, pentru pretul lor sunt foarte bune. nu sunt cele mai moi, asa cum imi plac mie dar le am de ceva timp si nu le-a cazut un fir :)

    RăspundețiȘtergere